Ferratum

Bland alla de långivare som finns online, så är Ferratum en av de mest populära. Detta låneföretag har fått många kunder efter deras generösa erbjudanden. Deras erbjudande ser till att nya kunder kan få låna räntefritt första gången.

Det har blivit väldigt vanligt att människor jämför låneföretag innan de ansöker. Att jämföra olika långivare med varandra är smart. Det ökar chansen att du hittar gratis lån utan ränta, eller skräddarsydda lån efter dina önskningar.

ferratum-lan-gratis-forsta-gangen

Ränta & kostnad för lån

För dig som ska ta ditt första lån hos Ferratum kan låna räntefritt. Det finns många lösningar för dig som vill ha ett bättre & billigare vis att låna pengar på. Ferratum erbjuder både kreditlån, och något de kallar för microlån. Skillnaden mellan dessa två lån kan du läsa hos Ferratum.

Väljer du att ansöka om ett lån hos Ferratum så kommer du inte få några överraskningar när du öppnar fakturan. All information om ditt lån är mycket tydlig, och du får allt glasklart innan du ansöker.

Erfarenhet av att låna hos Ferratum

Det finns massor av svenskar som tagit hjälp av Ferratum. När vi läser igenom alla recensioner och kommentarer som finns om låneföretaget på nätet. Då ser vi mycket positiva reaktioner som vittnar om tydligheten som finns hos långivaren.

Ferratum låter dig att ta räntefria lån, något som många lockats av. Dessa gratis lån innebär att du inte behöver betala någon ränta när du ansöker om att låna pengar första gången. Även bland dessa lån har det strömmat in postiva kommentarer runt om på internet.

Ansök

ferratum-logoSå hur ansöker du efter ett räntefritt lån hos Ferratum första gången? Jo, det gör du enkelt genom att följa våra steg här nedanför.

  • Klicka dig vidare till Ferratum
  • Välj belopp & under hur lång period du vill låna pengar
  • Fyll i nödvändiga personuppgifter
  • Få svar snabbt
  • Vid godkänt lån så startar en utbetalning av dina pengar direkt

När du ansökt om lånet, och fått det överfört till ditt eget bankkonto. Då kan du börja planera att återbetala ditt lån. De flesta gratis lån som är till för de kunder som tar sitt första lån, så gäller återbetalning inom 30 dagar. Läs genom alla villkor och regler innan du ska ansöka om snabblån på nätet.

Kundservice & kontakt

Om du skulle vilja komma i kontakt med Ferratums kundservice, eller kontakta dom i något ärende. Då kan du enkelt gör det inne på deras hemsida. Där hittar du snabbt och enkelt till de alternativ du ställs inför när du har frågor.