Risicum

Risicum är ett oerhört populär låneföretag i Sverige. De har under en lång tid visat upp att de är en seriös aktör, på en förut oseriös marknad. Hos Risicum kan du ansöka om olika lån. Du kan välja om du vill ta ett litet lån, eller ett större.

Långivaren Risicum ser till att erbjuda alla sina kunder på tydliga lån med låga räntor. Det är alltid bra att ha flera alternativ. Därför kan du mer eller mindre skräddarsy ditt lån efter dina egna önskemål och krav.

risicum-lan-rantefritt
Klicka på bilden för att ta dig till Risicum

Ränta & kostnader för krediter

Att låna pengar på nätet har blivit populärt. Branschen har nästan tvättat bort den stämpel den har haft. Många har tidigare förknippat SMS-lån & snabblån med höga räntor, och skumma avtal. Detta är självklart något inte alla företagen höll på med. Ett av de låneföretag som hölls sig till bra regler, och därför finns kvar är Risicum.

Hos Risicum kan du låna räntefritt de första 30 dagarna!

Risicum ger dig alltid bra räntor på dina lån. De ger dig även alltid en tydlig bild om vad det lån kommer att kosta. Det är bra om du ska låna pengar första gången, att använda dig av en tydlig och självklar information kring ditt lån. Vi rekommenderar dig därför vidare till Risicum där du själv kan jämföra räntor. Din ränta påverkas nämligen av hur mycket pengar du vill låna, samt under hur lång tid.

Ska du låna pengar första gången så har Risicum ett erbjudande för nya kunder. Det låter dig att ta ansöka ditt första lån gratis & räntefritt.

Erfarenheter av att låna hos Risicum

Det råder ingen tvekan på att Risicum är ett företag som kämpar för att göra sina kunder nöjda. Många kunder uppskattar den tydliga informationen som finns för ditt lån. De uppskattar även tryggheten som finns.

Tryggheten i att låna pengar av Risicum finns i deras system. De behandlar alltid dina uppgifter på ett korrekt sätt, och ser alltid till att skydda dig tråkiga saker. Risicum ser även till att hjälpa dig från start till mål om du skulle uppleva svårigheter att fylla i din låneansökan online.

risicum-logoAnsök om ditt SMS-lån & snabblån

För att ansöka om ditt SMS-lån hos Risicum så behöver du bara följa våra steg här nedanför. Vi är övertygade att du inte kommer ha några svårigheter eller funderingar. Risicum guidar dig riktigt bra genom din låneansökan, och svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha.

  • Klicka dig vidare till Risicum
  • Välj period & summan du vill låna
  • Ange dina personuppgifter
  • Få svar direkt
  • Vid godkänt lån, få pengar inom 24 timmar

Kontakt

För att komma i kontakt med Risicum, så kan du gå vidare till deras hemsida. Vi har däremot valt att ge dig info kring telefon och mail till denna långivare.

Telefon: 08 – 1245 1987
Mail: kundtjanst@risicum.se