Vivus

Skulle du vara ute efter ett lån på nätet för första gången, då hjälper Vivus dig att erbjuda gratis, och räntefria krediter för dig. Många i Sverige väljer därför Vivus, och många kunder vittnar om en seriös långivare, som endast vill hjälpa dig, inte stjälpa dig.

Nedan ger vi dig ytterligare information om hur Vivus kan hjälpa dig att låna pengar gratis, eller till en låg ränta.

Ränta & kostand för snabblån

Inne hos Vivus så ger de dig som vill ta ditt första lån gratis stor hjälp. Om det är första gången som du ska låna, så rekommenderar vi alltid Vivus. Denna långivare väljer nämligen att erbjuda gratis lån. Det innebär att du inte kommer behöva betala någon ränta alls på ditt första lån.

Du kan låna upp till 6000 kronor gratis första gången hos Vivus.

vivus-lana-pengar-gratis-utan-ranta-forsta-lanet
Klicka på bilden för komma till Vivus

Skulle du redan tidigare tagit ett lån hos Vivus, då finns det fortfarande fördelaktiga lån att ansöka. Vivus är ett låneföretag som inte har höga räntor i jämförelse med andra långivare. Kanske är det därför de har så många nöjda kunder, som inte bara tar sitt första lån, utan fler snabblån från Vivus.

Kostnaden för ditt lån kan variera, men det finns alltid glasklar information inne hos Vivus. Där kan du i lugn och ro räkna ut hur mycket pengar du behöver låna. Sedan väljer du bara under hur lång tid du vill att ditt lån ska gälla. Därefter kommer Vivus att räkna ut, och redovisa alla kostander och räntan för din kredit hos Vivus.

Erfarenheter av att låna hos Vivus

Som vi tidigare har nämnt så har Vivus ett mycket stort antal nöjda kunder, i jämförelse med andra låneföretag. Anledningen till varför de har så många nöjda kunder som anser deras erfarenhet av Vivus varit bra är inte konstig. Långivaren erbjuder billiga & gratis lån, samtidigt som de har en mycket bra kundsupport som alltid hjälper dig med dina frågor.

Som kund kan du även skräddarsy ditt lån. Det innebär att du kan själv välja hur mycket, och hur länge ditt lån ska gälla. Sedan kommer Vivus automatiskt visa dig hur mycket ditt lån kommer att kosta.

Ansök hos Vivus

Om du bestämmer dig att ansöka om ett SMS-lån eller snabblån inne hos Vivus. Då kan vi bara säga grattis. Du har därmed valt en seriös långivare som inte kommer att överraska dig med oväntade kostnader.

vivus-lana-pengar-utan-ranta-gratis-forstaDet är inte alls svårt att ansöka om ditt första lån inne hos Vivus. Följ bara våra steg här nedanför, och du har snart skickat in din låneansökan till Vivus.

  • Klicka dig vidare till Vivus
  • Välj hur mycket pengar, och hur länge du vill låna.
  • Fyll i uppgifter kring dig själv
  • Få svar snabbt
  • Vid godkänt lån så startar en utbetalning av dina pengar direkt

Kontakt

Skulle du vilja komma i kontakt med denna långivare? Då rekommenderar vi dig att klicka dig vidare till sajten. Där kan du enklelt kommer i kontakt med deras support. Skulle du vara mer intresserad av att ringa, eller skicka ett mail till detta låneföretag? Då har vi kontaktuppgifter till Vivus här nedanför.

Telefon: 08 420 400 20
Mail: support@vivus.se