Litet lån

På nätet finns massor av olika lån som du kan välja mellan. Du kan välja om att ansöka om ett litet lån, eller ett stort lån. Beroende på hur din ekonomiska situation ser ut, så kan dina problem lösas smidigt genom att låna lite pengar online.

Nedan finner du långivare som vi tipsar dig om. Speceillt när du endast kommer att behöva ta litet lån.

Låna lite pengar på nätet

Bara för dina pengar en månad inte riktigt räcker till, så behöver det inte betyda katastrof. Ett sätt som du kan använda för att lösa din tillfälligt dåliga situation är att ta ett snabblån. Skulle du bara behöva låna ett litet belopp av pengar. Då finns det långivare som erbjuder mycket billiga, eller i vissa fall gratis lån.

Ett litet lån räknar vi då mellan 500-1000 kr till 5000 kr. Dessa lån kan du oftast låna i 30 dagar. Många av de långivare som erbjuder dig att låna lite pengar online har även räntefria lån. Dessa lån bör du verkligen utnyttja om du vill komma så billigt undan som möjligt.

Smålån

Smålån är alltid smidiga, och det krävs inga speciella krav. Du behöver där med inte ha någon borgesman eller ha någonting i säkerhet för ditt lån. Dessa smålån hjälper dig helt enkelt att

Oavsett om du ska ta ett litet, eller stort lån så är det alltid bäst att jämföra, och läsa all information. Det minskar risken att du och ditt låneföretag missförstår varandra.

Litet lån = utan ränta

Det finns de långivare som erbjuder dig att låna så lite pengar som 500 kronor. Enligt oss är det bra att aldrig låna mer pengar än vad du egentligen behöver. Så saknas det bara 500 kronor, ja, då finns det alternativ där du slipper oroa dig för höga räntor, och kan låna gratis istället.

Det finns inte i vår vetskap att det finns lån under 500 kr att ansöka om på nätet. 500 kronor är en väldigt liten summa att låna, men ibland är det nödvändigt. Flera långivare erbjuder dig att låna dessa pengar gratis. Skulle du istället vilja ha ett större lån, så minskar dina val.

Det finns långivare som Ferratum och Vivus som inte lägger på någon ränta på deras lån. Inte om du ska låna pengar första gången online. Där kan du jämföra lån till ett värde över 15 000 kronor, där du inte behöver betala någon ränta alls.

Andra billiga snabblån

Det finns inte bara gratis lån som passar dig bäst. Ibland kan det vara bättre att välja en långivare med låg ränta, och billiga priser. Speciellt om du behöver ta ett lån som sträcker sig under en längre tid. Om du misstänker att du inte kommer kunna betala tillbaka ett lån inom 30 dagar, så är det bäst att låna pengar med en billig ränta istället för gratis.

Det skapar mer lugn och ro för din del, och du slipper stressa med din betalning nästa månad.

Smålån utan säkerhet

Att ta ett litet lån kräver som tidigare nämnt inte att du behöver ha en säkerhet för lånet. Det är bättre om du bara fokuserar på att ha pengar till den dag som du måste återbetala ditt SMS-lån eller snabblån.

En säkerhet för ditt lån behöver du främst ha när du ska låna en större summa pengar. T.ex. som ett bolån, eller billån. En säkerhet i dessa fall är då huset eller bilen du köper. Skulle du då inte ha råd med att betala tillbaka dessa lånkostnader. Ja, då kan du alltid sälja din bil eller ditt hus. Denna princip gäller inte för ett litet lån som du tar online.

Testa ett litet lån

Vi tror många svenskar skulle bli förvånade om de visste hur enkelt, och billigt det är med ett snabblån. Ibland kommer vi till den tiden av vårt liv där pengarna inte bara går runt. Då är det tryggt att känna till låneföretag som gärna hjälper dig. En hjälp som inte kostar alldeles för mycket, och inte är speciellt kostsam för dig.

Skulle du vara väldigt osäker, så kan du alltid ta ett gratis lån första gången för att bara testa. Du kan då låna lite pengar på skoj, för att sedan se hur det egentligen fungerar. Det enda du behöver vara noga med är att betala tillbaka dina lån i tid.